Viimeistelytyöt ovat alkaneet

Uudisrakennuksen viimeistelytyöt ovat alkaneet, ja esimerkiksi seinien maalaukset ja lattiapintojen asennustyöt ovat miltei valmiina. Ala-aulaan, koulun keskeisimmälle paikalle sisäänkäynnin yhteyteen, valmistuu kirjastotila.

 Ensimmäisen kerroksen opetustilojen yhteyteen valmistuu yhteensä kolme pienryhmille sopivaa työskentelytilaa.

Valoisan oppimisportaikon tehosteväri on turkoosi. Tila toimii paitsi opetustilana, myös info- ja muiden tilaisuuksien järjestämispaikkana. Tasainen lattia-ala kalustetaan opiskelijapöydillä ja -tuoleilla ja portaikon yläosaan sijoitetaan seisomatyöpisteitä.

Valoisassa kuvataiteen luokassa on suuret ikkunat ja hieno näkymä puistoaluelle Kiviristin kenttien suuntaan. Luokassa on myös oma ulko-ovi, josta pääsee koulun terassialueelle.

Parissa luokassa pinkkiä väriä on paljon: maalattu seinä ja tekstiilimatto. Alakaappien yläpuolelle tulee näyttötaulu.

Toisen kerroksen aulassa on valoaukko, josta näkee koulun sisäänkäyntiin. Ikkunoiden viereen tulee pieni oleskelualue, jonka istuimiksi on valittu säkkituolit.

Ensimmäisessä kerroksessa oppimisportaikon ja liikuntasalin lähellä on kahviotila, joka mahdollistaa monien tilaisuuksien tarjoiluiden järjestämisen.

Kemian luokassa kiintokalusteiden asennus on jo miltei valmis. Kattoon on asennettu kohdepoistoja, joiden kautta laboratoriotöissä mahdollisesti syntyvät kaasut saadaan poistettua opiskelijatyöpisteiden kohdalta.

 Kaikissa luonnontieteen luokissa on hätäsuihku ja silmäsuihku.

Biologian luokan vesipisteiden ja alakaapistojen asennus on valmistumassa. Pinkin välitilan yläpuolelle asennetaan vielä yläkaapit. Vasemmalla olevassa vetokaapissa voidaan tehdä turvallisesti sellaisia laboratoriokokeita, joissa syntyy pahanhajuisia tai haitallisia kaasuja. Katosta alas tulevat mustat sähköpistorasiat mahdollistavat mikroskooppien, vaakojen ja muiden laitteiden käytön luokan keskellä.